Jul
20 November – 30 December
Summér Julefrokost
5 serveringer
Menuen serveres til hele bordet
—
Marineret sild, karrydressing, æbler & blødkogt æg
Summérs gravad laks, fennikel & dilddressing
—
Vol-au-vent med kylling, svampe & velouté
“Æbleflæsk” løg, Belle de Boskoop æbler og kompot
—
Ost – udvalgt af køkkenchefen, med søde og sprøde elementer
(Tilvalg 130 DKK)
—
Ris à la Summér – puffet ris, kirsebær og karamelliserede mandler
395,-
3 øl & 1 aquavit
300,-
Grand Summér
7 serveringer
Menuen serveres til hele bordet
—
Svampechips & friskost
Marinerede oliven, citron & timian
Dansk æbleskive, brændende kærlighed & eddike
—
Råmarineret vildt, selleri, enebær & kompot
—
Stegt jomfruhummer, rodfrugter, safran & bisque
—
Ristet and, rødbede, Sichuanpeber & radicchio
—
Mørk chokolade, vanilje, mandarin & sorbet
495,-
4 vine
400,-
Nytår på Summér
—
Snacks
Svampechips & friskost
Østers, yuzu & kelp
Vandbakkelse med syltet trøffel & comté
—
Caviar – jordskok & hasselnød
Skaldyrsbisque med stegt hummer & artiskokker
Oksemørbrad, spinat, kartoffelpuré & morkel sauce
Guldbar – ananas, mørk rom & saltet karamel
Menu
1195,-
Vinmenu til middagen bestilles og betales på dagen.
4 glas vin
495,-
5 glas vin
595,-
Fuld pakke
Champagne & 4 glas vin, filtreret vand, kaffe / the & petit fours
695,-
Vi lukker og slukker kl 23.30 og ønsker alle vores gæster et skønt Nytår